TRUCKERDAG 2022

Gepubliceerd door Stichting Sport en Spel op

De Truckerdag kon dit jaar op 18 juni gelukkig doorgaan! Met prachtig weer heeft iedereen weer enorm genoten van een mooie dag. Omdat het de 35e keer was dat deze tocht werd georganiseerd, waren er wat extra feestelijkheden. Zo was er bij terugkomst behalve een muziekband en zanger Wim v.d. Heuvel, ook een goochelaar en kreeg iedereen heerlijk eten van de barbecue. Héél veel dank aan transportbedrijf Van der Stelt, m.n. voor het gebruik van hun locatie en natuurlijk ook aan alle andere transportbedrijven, chauffeurs, begeleiders en de vele vrijwilligers!

Categorieën: Nieuws

Annelies Tichelaar · 3 maart 2022 op 16:46

Hoe kan ik bewoners van ons Thomashuis aanmelden voor de truckersdag vriendelijke groeten van Annelies

Jannet van der Aa · 15 maart 2022 op 21:20