Ons laatste nieuws

Groot feest in de Buitenhoff

Het was 28 november groot feest in de Buitenhoff, in Andel. Sint en zijn Pieten vereerde Stichting Sport en Spel met een bezoek. Er is gezongen, gedanst en er zijn veel leuke, grappige en spannende spellen gespeeld. En natuurlijk mochten aantal mensen ook hun verhaal doen bij Sinterklaas. Kortom een geslaagde avond waar we weer met veel plezier op terug kunnen kijken.

Rabo ClubSupport

Beste allemaal, Onze stichting heeft zich, ook dit jaar, weer op gegeven als deelnemer van de Rabo ClubSupport. Van 27 september tot en met 11 oktober a.s. is er weer de mogelijkheid om de stichtingskas te spekken door je stem uit te brengen op Stichting Sport en Spel gehandicapten Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden: Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de vereniging en/of stichting, maar niet Lees meer…

Concert Jostiband

Vorige week was Stichting Sport en Spel aanwezig bij het concert van de Jostiband. Met ruim 100 deelnemers en vrijwilligers hebben we genoten van een feestelijk optreden. De lifeguards van Sport en Spel hebben met succes de herhalingscursus gevolgd. Van harte gefeliciteerd!Op de foto oefenen zij het redden van een drenkeling.

DIRIGENTEN ACTIVO-BAND DRAGEN STOKJE OVER AAN MARIA RIKKERS

Afgelopen zaterdag 29 juni was de laatste repetitie van het seizoen van de Activo-Band. Tijdens deze repetitie is afscheid genomen van de dirigenten Jos Bataille en Arie Verheij. Beide dirigenten werden in het zonnetje gezet. Adri van Breugel vertelde hoe deze muziekgroep is ontstaan, met een klein aantal muzikanten. En hoe het is uitgegroeid tot wat het nu is:  Een band die in het Land van Heusden en Altena, maar ook daar buiten bekend is. Lees meer…

korfbalvereniging ACKC op bezoek

Zaterdag 4 mei is korfbalvereniging ACKC op bezoek geweest bij de Woelwaters. Zij collecteren al 29 jaar voor fonds gehandicaptensport. 50% van de opbrengst schenken zij aan Stichting Sport en Spel. ACKC bedankt voor de prachtige gift! We hopen, mede door jullie gift, nog lang (sport)activiteiten aan te kunnen bieden voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

40-jarig jubileum

10 april vierde Stichting Sport en Spel het 40-jarig jubileum van SOOS de Rombus. Nadat alle deelnemers en vrijwilligers lekker friet hebben gegeten met elkaar, was het de beurt aan belevingstheater de Lachende Zon. Dank voor jullie leuke optreden. Nadien was er naar aanleiding van een fotopresentatie, onder het genot van een kop koffie met een feestelijke cup cake, een gezellig samen zijn, met de (oud)vrijwilligers.