VRIJWILLIGERS GEVRAAGD!

Gepubliceerd door Stichting Sport en Spel op

We zijn blij dat we weer kunnen gaan starten met de 4 wekelijkse activiteiten voor onze deelnemers. We hebben echter te weinig vrijwilligers voor begeleiding hierbij, dus zijn we daar dringend naar op zoek! Het gaat om de volgende activiteiten:

– woensdagavond soos “de Rombus” 19.00-21.00 uur in ’t Buitenhoff in Andel
– woensdagavond fysiofitness “de Sportclub” 19.00-20.00 uur – 1e groep in Activiteitencentrum Het Rietveld in Sleeuwijk. 20.00-21.00 uur – 2e groep, eveneens in het Activiteitencentrum.
– zaterdagmorgen zwemclub “de Woelwaters” 10.15-11.15 uur in zwembad AquaAltena in Andel
– zaterdagmiddag muziekgroep “de Activo-Band” 14.45-16.00 uur in ’t Buitenhoff in Andel.

Wekelijkse hulp is van harte welkom, maar 1 x per 2 weken of minder is ook mogelijk en starten kan op elk moment. Voor meer informatie of aanmelden kan men terecht bij het secretariaat: info@stichtingsportenspel.nl

Nadere gegevens kunt over de betreffende activiteiten kunt u ook vinden op deze website onder “Onze activiteiten”.

Categorieën: Nieuws