Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

De Rombus

De RombusElke woensdagavond is het soos in ‘t Buitenhoff in Andel van 19.00 tot 21.00 uur. Rond kwart voor zeven komt iedereen binnen en er is dan meteen een gezellige sfeer. We beginnen met muziek maken en als er iemand jarig is geweest spelen we eerst het verjaardagslied.

Na het koffie drinken gaan we spelletjes doen zoals sjoelen of andere gezelschapsspellen. Ook maken we kaarten, gaan we tekenen, kleuren of met strijkkralen werken. Met een groepje gaan we volksdansen en regelmatig spelen we karaoke. Veel te snel is het negen uur en gaat iedereen weer naar huis.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via rombus@stichtingsportenspel.nl, of bel naar: Ria van Rijswijk (0613 250 510)

De Woelwaters


Elke zaterdagmorgen gaan De Woelwaters heerlijk zwemmen in zwembad Aqua Altena in Andel. Op een ontspannen en passende manier wordt de deelnemers zwemmen geleerd.
Meer informatie

Activo-Band


De Activo-Band is een muziekgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Er worden verschillende muziekinstrumenten bespeeld.
Meer informatie

De Rombus


Soos "De Rombus" houdt elke woensdagavond soos in 't Buitenhoff in Andel. Je kunt er spelletjes doen, muziek luisteren en onder het genot van een kop koffie, thee of appelsap wordt er gezellig bijgepraat.
Meer informatie

Sportclub


Op woensdagavond staat fysiofitness op het programma. Onder begeleiding van een fysiotherapeute wordt er heel actief gesport in een gezellige ontspannen sfeer.
Meer informatie