De RombusElke woensdagavond is het soos in ‘t Buitenhoff in Andel van 19.00 tot 21.00 uur. Rond kwart voor zeven komt iedereen binnen en er is dan meteen een gezellige sfeer. We beginnen met muziek maken en als er iemand jarig is geweest spelen we eerst het verjaardagslied.

Na het koffie drinken gaan we spelletjes doen zoals sjoelen of andere gezelschapsspellen. Ook maken we kaarten, gaan we tekenen, kleuren of met strijkkralen werken. Met een groepje gaan we volksdansen en regelmatig spelen we karaoke. Veel te snel is het negen uur en gaat iedereen weer naar huis.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via rombus@stichtingsportenspel.nl, of bel naar: Ria van Rijswijk (0613 250 510)