Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Zaterdag 16 december vieren we kerstfeest. De middag begint om 14.30u. We sluiten de middag af met een broodmaaltijd.

Leden en vrijwilligers ontvangen hiervoor een uitnodiging. Je/ U kunt zich opgeven voor het kerstfeest door het opgaven strookje terug te sturen naar Maaike van Herwijnen of door een E-mail te sturen naar info@stichtingsportenspel.nl