Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

Romboutsprijs voor Adri van BreugelWoensdag 3 februari is in ’t Buitenhoff in Andel de Romboutsprijs uitgereikt door burgemeester Noordergraaf. De prijs, een beeldje van Sint Rombout, is een initiatief van de ondernemersvereniging van Andel en wordt jaarlijks toegekend aan een inwoner of organisatie die zich buitengewoon heeft ingezet voor het dorp.

Dit keer ging de prijs naar Adri van Breugel, die op diverse terreinen actief is als vrijwilligster. Onder andere ook bij onze Stichting Sport en Spel, waar ze begeleidster is bij de Activo-Band en ook les geeft aan enkele leden van de band. Wij zijn dus ook erg blij met haar en feliciteren haar van harte met deze welverdiende prijs!

De Woelwaters


Elke zaterdagmorgen gaan De Woelwaters heerlijk zwemmen in zwembad Aqua Altena in Andel. Op een ontspannen en passende manier wordt de deelnemers zwemmen geleerd.
Meer informatie

Activo-Band


De Activo-Band is een muziekgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Er worden verschillende muziekinstrumenten bespeeld.
Meer informatie

De Rombus


Soos "De Rombus" houdt elke woensdagavond soos in 't Buitenhoff in Andel. Je kunt er spelletjes doen, muziek luisteren en onder het genot van een kop koffie, thee of appelsap wordt er gezellig bijgepraat.
Meer informatie

Sportclub


Op woensdagavond staat fysiofitness op het programma. Onder begeleiding van een fysiotherapeute wordt er heel actief gesport in een gezellige ontspannen sfeer.
Meer informatie