Romboutsprijs voor Adri van BreugelWoensdag 3 februari is in ’t Buitenhoff in Andel de Romboutsprijs uitgereikt door burgemeester Noordergraaf. De prijs, een beeldje van Sint Rombout, is een initiatief van de ondernemersvereniging van Andel en wordt jaarlijks toegekend aan een inwoner of organisatie die zich buitengewoon heeft ingezet voor het dorp.

Dit keer ging de prijs naar Adri van Breugel, die op diverse terreinen actief is als vrijwilligster. Onder andere ook bij onze Stichting Sport en Spel, waar ze begeleidster is bij de Activo-Band en ook les geeft aan enkele leden van de band. Wij zijn dus ook erg blij met haar en feliciteren haar van harte met deze welverdiende prijs!